100% Opname van vitaminen en mineralen
Infuus behandelingen worden al tientallen jaren  uitgevoerd en staan als zeer veilig bekend. Deze waren echter eerder niet beschikbaar voor het grote publiek.

De Perfect Age vitamine en mineralen infusen zijn er om de symptomen van stress, vermoeidheid en zelfs “katers” te verhelpen, maar ook om de huid zichtbaar te verbeteren of je immuun systeem een sterke boost te geven. Daarnaast zijn er zogenaamde “shots” die snel je B12 tekort kunnen aanvullen.

Door de intraveneuze toediening (rechtstreeks in de bloedbanen) bereik je 100% opname van de vitaminen en mineralen in je lichaam. Vitaminepillen en drankjes worden deels afgebroken in het spijsverteringskanaal en hebben daardoor een veel lagere opname dan een vitamine en/of mineralen infuus.

De behandeling
Tijdens het intakegesprek worden je wensen en verwachtingen besproken, worden algemene en medische vragen gesteld en krijg je uitleg van één van onze specialisten over het verloop van de behandeling, de te verwachten resultaten en de risico’s.

Het Perfect Age infuus wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje vreemd aanvoelen. Verder wordt een behandeling niet als pijnlijk ervaren.

We verwachten de infusen begin 2017 in alle Perfect Age Beauty Centers aan te kunnen bieden, we houden je via deze website en social media op de hoogte.

 
Boek nu