Waarom Acryl?

Acrylnagels kunnen een uitkomst zijn voor de wat minder mooie nagels of de broze nagels. Acryl is een substantie die aangebracht kan worden op de eigen nagels of kunstnagels zodat ze steviger zijn. U kunt de eigen nagels net dat stukje stevigheid door het zetten van een laagje acryl. Uw nagels zullen niet zo snel splijten, scheuren of afbreken.

Ook voor de mensen die de nagels liever niet laten zien, kunnen Acrylnagels helpen om je nagels juist als sieraad te laten fungeren. En Voor de mensen die al ontdekt hebben dat de nagels een pronkstuk zijn, voor jullie is er ook een enorm aanbod voor het zetten van Acrylnagels.

Acrylnagels bestaan uit een combinatie van een vloeistof en een poeder. Wanneer je de vloeistof en poeder met elkaar vermengt ontstaat een acrylsubstantie.
De substantie wordt met een penseel op de nagel gemodelleerd en wordt hard in een paar seconden.
U hoeft voor het uitharden niet onder een UV-lamp.
De acrylnagels zijn voldoende uitgehard na ongeveer 48 uur.
Uw eigen nagels kunnen verlengd worden door middel van een tip of sjabloon.
Een tip wordt op de nagel aangebracht om de gewenste lengte te bepalen.
Daarna wordt de acryl aangebracht, wat dan stevigheid en vorm aan de nagel geeft.
Een sjabloon wordt tegen de nagel aangezet en de acryl wordt direct op de sjabloon aangebracht.
Ten slotte volgt de finishing touch door de nagels te vijlen en af te werken met een CND-Shellac.
Door deze techniek wordt er vanuit uw eigen nagel verlengd.

Teennagels

Nog even en dan is het weer tijd om de voeten weer eens wat Vitamine D te geven. Wat zonlicht op die tenen. Minstens net zo belangrijk als de nagels aan de handen is het om die teennagels er verzorgd uit te laten zien. Maak het af door een kleurtje, glittertje of met de leuke french manicure look. Een nabehandeling hoeft bij de teennagels vaak pas na 4 á  6 weken.

Bijvullen

Uw eigen nagels stoppen natuurlijk niet met groeien. Ze zullen onder de acryllaag doorgroeien. Afhankelijk van de nagelgroei zal er een nabehandeling nodig zijn na gemiddeld 3 weken. Bij een nabehandeling wordt eerst een laagje van het oude acryl afgevijld. Zo wordt voorkomen dat uw nagel te dik wordt. Dan wordt de lengte opnieuw bepaald en op behoefte maken we aanpassingen. Vervolgens komt er een nieuw laagje acryl op, hiervoor hebben we een ruim aanbod aan kleuren. En zoals de normale behandeling volgt er dan een finishing touch door de nagel te vijlen en af te werken met een CND-Shellac. U loopt weer tevreden de deur uit. Tot over drie weken!

Verwijderen

Wil je geen acyl meer, dan kan de acryl verwijderd worden. Doe dit niet zelf, maar laat dit door een professional doen. Als je zelf de acryl probeert te verwijderen, beschadig je waarschijnlijk de bovenkant van de nagelplaat. De kans is dan groot dat je je eigen nagels beschadigd en dat de nagels zullen afbreken.

Klik hier voor de tarieven

BOEK AFSPRAAK