Wij verzorgen zowel gezonde voeten als voeten met problemen zoals schimmelnagels, likdoorns, eelt, ingroeiende nagels etc.

De pedicure is er voor iedereen. Of je man of vrouw bent, jong of oud, wel of niet sport, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Want realiseert u zich weleens dat ons gehele gewicht op de voeten terecht komt? Wanneer uw voeten pijnlijk zijn, dan kan het zijn, dat door een onbewuste verandering van de houding, nek- rug- heup- of knieklachten ontstaan. Een regelmatige pedicure behandeling kan u niet alleen van al de onstane ongemakken verlossen, maar u juist helpen in het voorkomen ervan.

Bij onze gediplomeerde medisch pedicure kunt u terecht voor al uw voetproblemen denkende hierbij aan o.a. kalknagels, likdoorns, ingegroeide teennagels en diepliggende kloven. U betaalt u per 20 minuten en er zal in overleg besloten worden welke zone word behandeld. Ook kun u bij ons terecht voor voetkundig advies. Hierbij wordt gekeken naar eventuele problemen rond de voet en de schoen. Dit is belangrijk om problemen tijdig te herkennen en u eventueel door te verwijzen naar een pedicure, podoloog, podotherapeut, fysiotherapeut, huisarts of orthopedisch schoenmaker. Tevens is een voetkundig adviseur opgeleid om advies te geven voor (speciaal) schoeisel.

Klik hier voor de tarieven