Een tatoeage is makkelijk gezet. Maar soms is een tatoeage niet mooi gezet of krijg je er later spijt van. Hetzelfde geldt voor permanente make-up, wat ook een vorm van tatoeëren is.  Daarnaast bestaan er ‘tatoeages’ die niet opzettelijk zijn gezet door bijvoorbeeld metaal oxidatie van sieraden of straatvuil wat in de huid terecht is gekomen. Dit kan een permanente verkleuring veroorzaken. Tevens zijn er mensen die kleine puntjes krijgen getatoeëerd ter markering wanneer zij een bestralingsbehandeling moeten ondergaan.

De behandeling
Bij elke Perfect Age Beauty Center is het mogelijk om je tatoeage met laser te laten verwijderen. Tijdens de behandeling wordt de laser op de tatoeage gericht. Het ingekapselde inkt in de huid absorbeert de energie van de laser. Door de hoge energie valt de inkt uiteen in hele kleine deeltjes waardoor het lichaam dit kan afvoeren. De huid wordt gedurende de behandeling gekoeld met koude lucht om het omliggende weefsel te beschermen. Na de behandeling is de huid rood en kunnen blaren en korstjes ontstaan. De behandelaar zal tijdens het consult vertellen hoe je de huid na de behandeling het beste kan verzorgen. Het aantal behandeling is afhankelijk van het soort tatoeage.

Voor- en nazorg
Het gebied waar behandeld wordt mag niet zongebruind zijn. Zorg er voor dat de tatoeage 4 tot 6 weken voor de eerste behandeling geen zonblootstelling heeft gehad (ook geen zonnebank). Ook tussen de behandelingen door moet zonblootstelling worden vermeden en 4 tot 6 weken na de laatste behandeling. Het omliggende gebied mag wel zongebruind zijn dus eventueel volstaat afplakken met een pleister wanneer het gebied wordt blootgesteld aan Uv-straling. Direct na de behandeling wordt preventief een antibiotica zalf aangebracht en wordt de tatoeage afgeplakt. De dagen na de behandeling kan de behandelde huid worden ingesmeerd met een zalf die door de behandelaar wordt geadviseerd.

Neem contact met ons voor een gratis intake of klik hier voor de tarieven van tatoeage verwijdering.

Boek nu