Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling, zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller te gebruiken. De wimperextensions worden één voor één tussen de natuurlijke wimpers aangebracht met speciale wimperlijm. De extensions die wij gebruiken zijn vervaardigd van hoogwaardig antiallergisch materiaal die vanuit een volle aanzet aan de basis geleidelijk dunner wordt. Bij Beautycenter Zutphen werken we met de one-by-one techniek waardoor de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien, lang blijven zitten en waarbij make-up voor wimpers niet meer nodig is. Wil jij je wimpers een extra boost geven, kies dan voor Russian Volume.

Hoe worden wimperextensions bevestigd

Een wimperextension behandeling bij Beautycenter Zutphen duurt gemiddeld 60 minuten en een opvul behandeling 30 minuten. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimpers en worden nooit op de huid of wimperrand geplaatst. Voordat we beginnen met de behandeling bespreken we de gewenste lengte en look die u wilt creëren. Voor een verlenging worden ongeveer 80 tot 120 haartjes gebruikt.

Hoelang blijven wimperextensions zitten

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De periode hangt af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. Wij adviseren u om na 3 weken de wimpers op te laten vullen, zodat de perfecte look wordt behouden.

Verzorging wimperextensions

Voor een mooi en blijvend resultaat is het van belang dat de wimpers goed verzorgd worden.

  • Na het aanbrengen van de wimpers is het van belang dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. Nu kan de lijm volledig hechten en blijven de wimpers langer zitten.
  • U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Gebruik alleen mascara op waterbasis. Make-up remover die olie bevat zorgt ervoor dat de wimper los laat.
  • Vermijd direct stromend water op de wimperextensions
  • Laat de wimpers na het douchen natuurlijk opdrogen.
  • Kam de wimpers dagelijks met een mascara brush zonder mascara. Zo kunnen de extensions weer in model gebracht worden.
  • Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te dragen om het resultaat te behouden.
  • Wrijf niet met de handen in de ogen. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor voortijdig uitvallen.

Wimperextensions verwijderen

Wilt u uw wimperextensions verwijderen dan kunt u dit het beste laten doen door een van onze specialist. Wij hebben de juiste producten in huis om de wimperextensionlijm te verwijderen, dit zorgt ervoor dat de wimpers niet afbreken. Ook kunt u ervoor kiezen om de wimperextensions uit te laten groeien.

Zijn wimperextensions schadelijk

Wimperextensions zijn niet schadelijk. De wimperextensions worden bevestigd aan de natuurlijke wimpers door middel van een speciale lijm, deze lijm blijft zacht en flexibel waardoor deze geen schade aan de natuurlijk wimper veroorzaakt. Kies voor mooie, lange en volle extensions die uw natuurlijke wimpers niet beschadigen.

 
Boek nu